Wij kopen uw gouden en zilveren munten in Gulden uit Nederland

Nederland heeft een rijke geschiedenis aan uitgiftes van munten in goud en zilver. Vooral in de 16de en 17de toen de internationale handel doorbrak werden er heel wat munten vervaardigd in edelmetaal. Maar ook later in de 19de eeuw werden gouden dukaten, gouden tientjes en zilveren guldens of rijksdaalders internationaal geaccepteerde betalingsmunten.


Uw Nederlandse gouden en zilveren munten verkopen

In de meeste muntenverzamelingen te vinden

Nederlandse of Hollandse munten komen vaak voor in Belgische muntenverzamelingen. Er zijn of waren immers heel wat verzamelaars van deze munten in onze regio. Naast de zilveren en gouden munten uit de 19de eeuw en begin 20ste eeuw zoals het gouden tientje of de gouden 10 gulden, zilveren guldens of zilveren rijksdaalders, zijn er ook vaak veel oudere munten te vinden.
Zo zijn er veel bekende uitgiftes uit de 16de en 17de eeuw, stadsmunten, VOC munten en later, zelfs munten gelegen door Willem I toen onze regio nog onder Nederlands bewind stond.

Altijd een hoge en correcte prijs voor uw gouden munten van 10 Gulden

Wij betalen hoge en correcte prijzen voor uw munten verzameling met Nederlandse en Belgische munten. Ook met Nederlandse bankbiljetten kan u steeds bij ons terecht. Contacteer ons voor een gratis schatting en prijsvoorstel!