Munten verkopen? Opkoper gouden en zilveren en munten, volledige muntenverzamelingen

Belgische munten munten verkopen

In de meeste munten verzamelingen vinden we uiteraard de typische Belgische munten. Belangrijk zijn de oudere munten van Leopold I, Leopold II en Albert I. Ook later zijn er nog diverse zeldzame jaartallen en varianten. Gouden en zilveren Belgische munten zijn altijd waardevol, ongeacht leeftijd.

Europese munten verkopen

Over Europese gouden en zilver munten valt heel wat te zeggen en schrijven. Belangrijk om weten is dat ook hier gouden en zilveren munten steeds een hoge waarde zullen hebben. Maar ok bijzondere jaartallen van koper-en nikkelgeld of bijzondere uitgiftes kunnen evengoed enorme bedragen behalen. Laat uw verzameling Europese munten daarom steeds door ons nakijken!

Volledige muntenverzameling verkopen

Het verkopen van een muntenverzameling doet u best altijd in zijn geheel. Het is belangrijk voor de toekomstige koper dat hij toegang krijgt tot alle munten die zich in de verzameling bevonden. Niet alleen vergroot dat ook de geldwaarde voor u als verkoper, het is ook steeds leuk en aangenaam dat een collectie samenblijft.

Betrouwbare opkoper van gouden en zilveren munten

Het is belangrijk voor u als verkoper dat u een hoge en correcte prijs krijgt voor uw muntenverzameling. Wilt u uw munten verkopen? Reken op onze expertise en vrijblijvende schatting!